avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 927 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua! Va rog,daca la o anume companie se face ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua! Va rog,daca la o anume companie se face audit intern, ...

Buna ziua! Va rog,daca la o anume companie se face audit intern, este legal ca auditorul sa verifice telefonul personal? Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:06, 19 Martie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
In ce scop verifica telefonul personal ? Telefonul este dat de firma ?
Nu,tel. este personal,nu de firma
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu are nicio calitate auditorul sa faca asa ceva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Detailierea convorbirilor bogdancluj bogdancluj buna ziua ! sunt titularul unui post telefonic fix al unei companii. conform contractului si politicii companiei respective eliberarea detailierii ... (vezi toată discuția)
Acces informatii contract reziliat kristinikanasa kristinikanasa Buna ziua, Din motive numai de ei stiute, mi s-a reziliat contractul cu o companie telefonie mobila, ultima factura fiindu-mi emisa pe 5 Mai 2009. Am tot ... (vezi toată discuția)
Identitate personala Bect Bect Buna ziua. Asi avea o intrebare legata de divulgarea datelelor cu caracter personal. Ce masuri ar trebui sa iau cand cineva imi divulga altor persoane fara ... (vezi toată discuția)