avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1754 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua, Zilele de co neefectuate la data ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua, Zilele de co neefectuate la data suspendarii cim pentru ...

Buna ziua,
Zilele de co neefectuate la data suspendarii cim pentru concediu crestere copil 2 ani se pierd la reluarea activitatii trecand 18 luni?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:14, 19 Martie 2025
Nu exista niciun termen de pierdere in legislatie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Efectuarea co restant dupa intoarcerea din ccc Criatinam Criatinam Nu am efectuat tot CO aferent anului 2015 pentru ca am intrat in concediu maternal, continuat cu concediu crestere copil pana in prezent. Biroul resurse umane ... (vezi toată discuția)
Va salut. aș avea o nelămurire, poate ați trecut prin aceiași ... mroby mroby Va salut. Aș avea o nelămurire, poate ați trecut prin aceiași situație. Sotia mea e însărcinată, urmează să intre în concediu prenatal în luna ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna dupa cic, apoi reintrare in cic ContSters261311 ContSters261311 BUna ziua, As vrea sa va intreb daca din punct de vedere legal este posibila urmatoarea desfasurare: O viitoare mama are 20 de zile de concediu de odihna pe ... (vezi toată discuția)