avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 847 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua, am o intrebare. Concediul pentru cresterea ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua, am o intrebare. Concediul pentru cresterea copilului ...

Buna ziua, am o intrebare. Concediul pentru cresterea copilului până la 2 ani, respectiv 3 ani, armata, șomajul intra la calculul sporului de vechime sau aceste perioade se acorda doar ca vechime la pensie?Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:15, 19 Martie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Concediul pentru cresterea copilului până la 2 ani, respectiv 3 ani intra la calculul sporului de vechime.

Armata si somajul , nu intra.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sporul de vechime cam_gav cam_gav la calculul sporului de vechime se iau in considerare perioadele de somaj si de concediu pentru crestere copil pana la 2 ani? (vezi toată discuția)
Vechime pt calculul sporului de vechime Cristinabv Cristinabv Va rog sa ma lamuriti daca la calculul vechimii in munca necesar modificarii sporului de vechime in munca se iau in calcul urmatoarele perioade trecute in ... (vezi toată discuția)
Armata si sporul de vechime spiridon_olga spiridon_olga Buna ziua Din nou am o intrebare :) Stiu si eu ca armata ca si perioada de somaj, de concediu pentru crestere copil pana la 2 ani, facultatea absovita la zi, ... (vezi toată discuția)