avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1670 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Atacare in justitie art V din OUG 10/2025
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Atacare in justitie art V din OUG 10/2025

Atacare in justitie art V din OUG 10/2025

Buna ziua, exista cineva care a atacat in justitie cu obligatia de a face art V din OUG 10/2025, care stopeaza emiterea titlurilor de plata penytru despagubirile ANRP pe tot anul 2025 ? Daca da, care este motivatia legala ? Multumesc !

Edit : rog un moderator sa mute intrebarea la forumul de drept civil, am niste probleme pe browserul Chrome si nu vad lista de forumuri atunci cand doresc sa mut subiectul. Multumesc !
Ultima modificare: Joi, 20 Martie 2025
danac71, utilizator

Alte discuții în legătură

Atacare in justitie art v din oug 10/2025 danac71 danac71 Buna ziua, exista cineva care a atacat in justitie art V din OUG 10/2025, care stopeaza emiterea titlurilor de plata pentru despagubirile ANRP pe tot anul ... (vezi toată discuția)
Legea 247/2005- termen contestatie decizie mobexport mobexport Buna seara Am o matusa care a notificat Primaria in baza legii 10 pentru un teren intravilan. S-a efectuat un raport de evaluare si Comisia Centrala pentru ... (vezi toată discuția)
Legea 10 maricaghinea maricaghinea Rezolvarea dosarelor pentru Legea 10,se pare ca,se incadreaza perfect in \"boala lunga,moarte sigura\"! Imi puteti spune,va rog,daca deschiderea unei actiuni ... (vezi toată discuția)