avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1046 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Atacare in justitie art V din OUG 10/2025
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Atacare in justitie art V din OUG 10/2025

Atacare in justitie art V din OUG 10/2025

Buna ziua, exista cineva care a atacat in justitie cu obligatia de a face art V din OUG 10/2025, care stopeaza emiterea titlurilor de plata penytru despagubirile ANRP pe tot anul 2025 ? Daca da, care este motivatia legala ? Multumesc !

Edit : rog un moderator sa mute intrebarea la forumul de drept civil, am niste probleme pe browserul Chrome si nu vad lista de forumuri atunci cand doresc sa mut subiectul. Multumesc !
Ultima modificare: Joi, 20 Martie 2025
danac71, utilizator

Alte discuții în legătură

Atacare in justitie art v din oug 10/2025 danac71 danac71 Buna ziua, exista cineva care a atacat in justitie art V din OUG 10/2025, care stopeaza emiterea titlurilor de plata pentru despagubirile ANRP pe tot anul ... (vezi toată discuția)
Legea 247/2005- termen contestatie decizie mobexport mobexport Buna seara Am o matusa care a notificat Primaria in baza legii 10 pentru un teren intravilan. S-a efectuat un raport de evaluare si Comisia Centrala pentru ... (vezi toată discuția)
Doamna gi-jane 2 văd că îmi moderați mesajele postate pe ... nicu_eden nicu_eden Doamna gi-jane 2 văd că îmi moderați mesajele postate pe forum. Vă rog să-mi spuneți ce metodologie aplicați și ce criterii aveți în vedere atunci ... (vezi toată discuția)