avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1447 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... În cât timp se poate ieși din penitenciar dacă s-a ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

În cât timp se poate ieși din penitenciar dacă s-a aprobat ...

În cât timp se poate ieși din penitenciar dacă s-a aprobat de către judecător eliberarea condiționată? Deja au trecut 48 de ore după pronunțare.
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 23:47, 27 Martie 2025
La liberare conditionata termenul de contestatie este de 3 zile , nu este de 48 de ore.
Daca pe hartia aia va scrie 48 de ore, atunci nu este liberare conditionata, este altceva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cedo rele conditii din penitenciar Cristeaalina86 Cristeaalina86 Buna ziua, Am o intrebare si daca poate cineva sa ma ajute. Sotul meu este incarcerat din februarie 2011 ...\"a beneficiat de recursul compensatoriu\" . A ... (vezi toată discuția)
Eliberare conditionata LMR LMR Buna ziua!Am ai eu intrebare..Tatalui meu i s-a aprobat luni 1.02.2016 cererea de admitere elberare conditionata,au trecut cele trei zile despre care se putea ... (vezi toată discuția)
Liberare conditionata ContSters380324 ContSters380324 buna seara.am si eu o intrebare.sotului meu ii sa acceptat cererea de liberare conditionata in cat timp il va elibera? (vezi toată discuția)