avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 493 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Apometru \"inteligent\"
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Apometru "inteligent"

Buna ziua!
Am cumpărat o casă anul trecut și nu era racordată la apă. Am făcut toate demersurile, am platit proiecte și tot ce era necesar. Ce nu înțeleg eu, este faptul că trebuie să cumpăr un anumit tip de apometru, care este foarte scump. Mi s a spus că s a dat lege că toată lumea să și monteze apometrele acestea" inteligente". Pai daca vor apometre cu citire de la distanță, de ce nu le instalează ei pe banii lor? Este normal sa mă oblige să cumpăr un anumit tip?
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 15:14, 20 Martie 2025
Este obligatia furnizorului sa cumpere si sa instaleze apometrul, la limita de proprietate. El se va ocupa si de verificarile metrologice periodice. Dvs. va revine intretinerea instalatiei de utilizare a apei, pe proprietatea dvs.
Articolul 27
(1) În vederea realizării obiectivelor și sarcinilor ce le revin în domeniul serviciului de alimentare cu apă și de canalizare a localităților, operatorii trebuie să asigure:
........................
g) contorizarea cantităților de apă produse, distribuite și, respectiv, facturate;
[ link extern ]
Ultima modificare: Joi, 20 Martie 2025
latka, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vreau sa montez un apometru kassasi kassasi Buna ziua, Eu locuiesc la casa la curte si vreau sa imi montez apometru. Ceilalti proprietari nu vor sa monteze, dar eu vreau pentru ca nu consider ca ... (vezi toată discuția)
Contoare inteligente de apa bomboana bomboana Daca o firma particulara autorizata de apa Nova vine intr un bloc si monteaza apometre cu citire radio, firma trimite la administratie facturi precum la gaze ... (vezi toată discuția)
Administrator cu practici abuzive sevastia sevastia În urma refuzului de a-mi introduce-n apartament surse suplimentare de radiaţii electromagnetice, prin apometrele cu unde radio impuse de asociaţie fără a ... (vezi toată discuția)