avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 633 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Factura daca am cumpărat medicamente
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Factura daca am cumpărat medicamente

Bună seara ,pe data de 19 03 am cumpărat medicamente in valoare de 499 Ron,am spus pe persoană contractuala,nu mi s a eliberat și factura fiscala ,pe 20 03 2025,mi s a spus că nu poate contabila sa mi dea de pe o zi pe alta! Va rog ajutați ma, ce pot face sa mi recuperez banii?!
Ultima modificare: Sâmbătă, 22 Martie 2025
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Buna seara, am nevoie de un sfat. am gasit o firma pentru a-mi ... Adela38 Adela38 Buna seara, am nevoie de un sfat. Am gasit o firma pentru a-mi face 2 masti de calorifer, am platit in avans toata suma de 2000 ron, cu promisiunea unei ... (vezi toată discuția)
Refuz de plata cjcr cjcr buna ziua. Am executat pe firma o lucrare pentru un magazin constand in confectionarea a 5 rafturi si 4 tejghele din aluminiu! M`am inteles la pret cu ... (vezi toată discuția)
Factura fiscala paunanda paunanda Va rog sa ma lamuriti intr-o problema. In mai multe randuri, facand cumparaturi pentru firma la care lucrez, cumparaturi pentru care mi se cere in ... (vezi toată discuția)