avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 946 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... nu am dosar atribuit la cererea de chemare in judecata
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

nu am dosar atribuit la cererea de chemare in judecata

Avocata mea a trimis pe posta o cerere de chemare in judecata pe speta de civil acum 7 luni. A trimis-o la Judecatoria din orasul meu. Insa, pe portalul instantelor, eu reclamanta nu apar cu un dosar inregistrat la Judecatorie, desi au trecut 7 luni! Nu vorbesc de termen, eu nu am dosar inregistrat pe portalul instantelor. Exista asemenea situatii? Din pacate, Avocata nu a trimis plicul cu confirmare de primire, ca sa stim macar daca plicul a ajuns la registratura. Ce pot face ca sa aflu daca s a atribuit un numar de dosar?
Ultima modificare: Sâmbătă, 22 Martie 2025
gabideaconeasa, utilizator
Av dvs ar trebui sa verifice.In max 1,2 zile de la înregistrarea dosarului apare și nr de dosar pe portal just.Sau nu a trimis,sau s a pierdut(greu de crezut).Nu trebuia sa așteptați 7 luni ,ceva e în neregula..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Verificare inregistrare dosar la judecatorie dorel13 dorel13 Cum pot verifica daca avocatul a depus cerere de chemare in judecata pentru impartirea unui teren intre rude (mostenire)? I-am platit de 7 luni avocatului ... (vezi toată discuția)
Citare in executarea silita? Chestiuta Chestiuta Buna ziua. Nu am fost acasa pana sambata seara. Azi a venit la mine administratora sa-mi aduca un plic desfacut pe care l-a gasit in locul unde se pun ... (vezi toată discuția)
Avocat sau țepar? adam999 adam999 Bună ziua și bine v-am găsit. Am o problemă destul de delicată la care nici acum n-am reușit să găsesc vreo explicație. De aproape 2 ani de zile ... (vezi toată discuția)