avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1077 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Bună eu am o fetiță de patru ani cu handicap grav ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Bună eu am o fetiță de patru ani cu handicap grav cu însoțitor ...

Bună eu am o fetiță De patru ani cu handicap grav cu însoțitor fetița a luat doar banii de însoțitor de la primărie nu și indemnizația de handicap până la șapte ani de la AJipis Pe mine nimeni nu m-a anunțat că fetița beneficiază și de acest drept oare pot să-i dau în judecată că nu m-au informat ? mulțumesc

Alte discuții în legătură

Pot fi asistent personal al fiicei mele? gabieugenia gabieugenia Buna ziua! Am o fetita cu handicap grav are 11 ani si beneficiaza de indemnizatie lunara de la primarie. Cineva mi-a spus ca are dreptul si la asistent ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie insotitor - copil incadrat in grad de handicap grav dalerona dalerona Buna seara! As dori sa ma lamuriti in legatura cu o problema, desi am consultat mai multe raspunsuri pe forum, nu m-am lamurit pe deplin. Am un copil de 1 an ... (vezi toată discuția)
Care este diferenta intre asistent personal si insotitor? karmyna karmyna mama mea a primit recent(dupa doua luni de depunere al dosarului), certificatul de handicap grav grad 1 cu asistent personal. ma intereseaza care este ... (vezi toată discuția)