avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1432 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna seara.Am urmatoarea speta, extrem de grava ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna seara.Am urmatoarea speta, extrem de grava consider eu, ...

Buna seara.Am urmatoarea speta, extrem de grava consider eu, pentru care solicit urgent un sfat, solutie, sugestie etc pentru primii pasi intr-o ancheta penala care sunt absolut sigur ca va dura ceva mai.mult...Locuiesc singur undeva in provincie in mediul rural si sunt hartuit in mod atat direct cat si.indirect de persoane ale caror interese de imagine se lovesc de esecul lor de a ma convinge ca daca nu am "spate" in diferite structuri care ar trebui sa-mi asigure protectia la nivel de simplu cetatean , pot fi batjocorit dupa bunul lor plac...Povestea care este suficient de lunga si , poate greu de crezut , a inceput de acum aproape 25 de ani si cuprinde multe episiade ...Ideea este ca sunt victima unor f.grave ilegalitati comise care mi-a afectat si imi afecteaza si in prezent viata atat personala, inclusiv intima cat si profesionala (monitorizari ilegale ale mijloacelor de comunicatie, manipularea persoanelor cu care relationez la orice nivel ,interventii ilegale in activitatea profesionala) .Si mai grav este faptul ca pozitia sociala a celor in cauza si nivelul de influenta pe care il exercita in toata aceasta poveste le permite sa intervina si chiar o fac la nivelul institutiilor mai sus mentionate care ar trebui sa-mi.asigure protectia.( ex.rganele de politie, eventual avocat personal etc) .Toate acestea fiind spuse pe langa multe altele imposibil de redat doar intr-o simpla astfel de postare, solicit aici un punct de vedere profesionist care nu pune neaparat aspectul pecuniar al castigului de pe urma unei astfel de anchete penale inaintea eficientei actului juridic cu mentiunea ca intentia mea este sa obtin o solutie juridica definitiva si irevocabila cu executare .Multumesc anticipat !
Cel mai recent răspuns: Wecox , utilizator 21:22, 25 Martie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu ați dat detalii despre speta, nu ati i zis nimic concret .
Ce remarc eu, e cata energie și resurse au investit aia care va hartuiesc, de au stat lipiți de persoana dvs 25 de ani și mai remarc cata rabdare ați avut dvs sa stați asa atata timp.
....Si ...ce remarcati dvs ...nu va spune chiar nimic ?!!!

gi-jane2 a scris:

Nu ați dat detalii despre speta, nu ati i zis nimic concret .
Ce remarc eu, e cata energie și resurse au investit aia care va hartuiesc, de au stat lipiți de persoana dvs 25 de ani și mai remarc cata rabdare ați avut dvs sa stați asa atata timp.

Ba da, dar daca va zic ce imi spune, nu o sa va placa.
Va ascult !
gi-jane2 a scris:

Ba da, dar daca va zic ce imi spune, nu o sa va placa.

personal, nu cred ca se intampla asta si in realitate.
ca sa se intample, trebuie un motiv, un interes, ori nu rezulta acest interes al cuiva, incat sa depuna un efort timp de 25 de ani, ca sa ce? sa va convinga ca aveti nevoie de "spate" ?
Pentru mine care am stat langa o persoana cu schizofrenie paranoida, imi suna multe cunoscute.
sigur, ca se poate sa ma insel, poate si pt ca nu exemplificati.
ca idee, si daca mergeti la politie sau in instanta, trebuie sa aveti probe.

Alte discuții în legătură

Multiple incalcari ale codului muncii AdrianHanz0 AdrianHanz0 Sunt angajat de aproximativ 7 luni prin contract individual de munca la o fabrica. Datorita segmentului pe care se profileaza fabrica toti angajatii, exceptand ... (vezi toată discuția)
Justitie corupta sau incompetenta? marian popa marian popa am CIM cu concurs si angajare pe o perioada nedeterminata angajatorul m-a dat afara fizic fara decizie simplu de astazi nu mai vii la munca. Pe fond am ... (vezi toată discuția)
Ajutor - furt, suspectul prieten pe facebook cu politistul anchetator florin971 florin971 In urma unui furt , am indicat cu aproximatie de 70 % autorul , am furnizat probe care al incriminau pe autor , dar nu stiu cum s-a instrumentat cazul meu , ... (vezi toată discuția)