avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 940 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Locuiesc singur intr-o casa mica undeva in mediul ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Locuiesc singur intr-o casa mica undeva in mediul rural. Curtea nu ...

Buna seara. Am urmatoarea speta. Locuiesc singur intr-o casa mica undeva in mediul rural. Curtea nu imi este imprejmuita toata cu gard ci numai 40 %.O individa care imi e vecina imi creeaza sicane stiindu-ma singur, acompaniata de altii de prin mahala carora leam lasat clar de inteles ca nu vreau sa am de a face cu ei ... Din pacate speta este este mult mai complexa si mult mai grava cu fapte de natura penala si se intinde pana la activitatea mea profesionala .. Sa fiu mai explicit , in spatele acestor persoane sunt altele ce constiutuie un grup infractional cu trecere in sistem la anumite nivele cu ajutorul carora comit fapte grave de ordin penal - hartuire pana la cel mai personal nivel , monitorizarea ilegala a mijloacelor de telecomunicatii, trafic de influenta..etc. Sicanele de care am amintit mai sus sunt produse cu intentia de a ma provoca sa comit ilegalitati in apararea mea in cazul unei altercatii fizice sau verbale im curtea pe care o detin,toate astea dupa un sir lung de alte provocari sau chiar umilinte desfasurate pe parcursul mai multor ani . ... Toate acestea se produc pe fondul unei hartuiri permanente de care "beneficiez" ,asa cum tocmai am zis,,de foarte multi ani , faptele fiind favorizate din plin de contextul in care sunt "pastrat" fara aparare juridica prin interventii cu influenta negativa la persoanele la care as apela pentru ajutor . Sunt de la sine intelese stresul, uneori anxietatea si nervii produsi intr-o astfel de paradigma , motiv pentru care caut un sfat juridic profesionist . Multumesc anticipat !
Cel mai recent răspuns: Oneriu.Mihai , utilizator 10:53, 19 Noiembrie 2025
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Problema d-voastra este complicata , nici nu ati dat decat niste amanunte asa , in general , nimic concret si oricum nu va puteti rezolva problemele aici pe forum unde nu veti primi decat niste sfaturi . Pentru asistenta juridica profesionala consultati un avocat , tot veti avea nevoie de unul daca intentionati sa chemati in instanta persoanele care va hartuiesc sau care va creeaza alte neajunsuri .Totusi cred ca primul pas ar trebui sa fie construirea unui gard .
Ultima modificare: Miercuri, 19 Noiembrie 2025
Etsy123, utilizator
Se pare că exagerați. Ce vreți să spuneți prin afirmația acuzatoare: "...monitorizarea ilegală a mijloacelor de telecomunicatii, trafic de influență....."?
Se pare ca nu stii dumneata in ce tara se traieste aici domnul meu..Daca doriti va stau la dispozitie cu detalii tehnice sa va explic cum orice borfas cu spate in sistem isi poate bate joc de viata privata a cuiva prin monitorizare ilegala - ADICA FARA MANDAT - a smartfonului personal, a rooterului de la domiciliu chiar cu complicitatea providerului de servicii etc ...Vad multi pe aici care le "stiu" pe toate dar solutii concrete daca ai intr-adevar o problema cu fapte extrem de grave de ordin penal aproape nimeni habar nu are decat explicatii de 2 lei..In schimb te fac "obsedat" ,"exagerat" "bati campii" si alte prostii ...Daca ar stii lumea de ce sunt in stare "serviciile" sa te puna cu botul pe labe daca te contrezi cu persoane dubioase din sistem mai ales cu spate politic maine in Romania ar fi a doua revolutie in ultimii 50 de ani ...Dumneata habar nu ai ce mi se intampla mie doar pentru faptul ca nu inghit golaniile unui borfas din sistem si a unei muieri cu probleme psihice protejata tot de persoane cu "spate" !!!

Dapix a scris:

Se pare că exagerați. Ce vreți să spuneți prin afirmația acuzatoare: "...monitorizarea ilegală a mijloacelor de telecomunicatii, trafic de influență....."?

Bineinteles ca nu am dat amanunte..Acestea se dau in timpul procedurilor la initierea unei urmariri penale..Va asigur ca sunt destule Problema cea mare este ca se joaca la "influenta" Ideea procedurii in sine nu valoreaza nimic daca este blocata pe parcursul desfasurarii ei prin interventii ..Ce trebuie sa se inteleaga este ca mi se rade in nas ca sunt absolut singur in aceasta ecuatie si oricine ar initia o aparare in favoarea mea este imediat influentst sa nu o faca ..E greu de crezut poate dar va asigur ca e cat se poate de adevarat ...Vorbesc de indivizi cu spate in sistem care se flutura prin viata mea profesionala si personala ,chiar intima cum li se falfaie si toate astea...nu de ieri de azi ...De foarte multi ani ...Unde se poate gasi oare un om integru incoruptibil cu statut juridic solid care sa priveasca lucrurile asa cum sunt cu ajutorul caruia sa initiez o procedura legala de durata bazata numai pe flagrante ? Poate nu credeti dar se folosesc pana si informatii aflate ilegal din SPV pentru a se jongla cu situatia mea financiara pe firma a carui administrator sunt sa se stie daca am resurse financiare sa ma pot apara sau nu .In fine ...De ce toate astea ? Simplu ..Pentru ca nu vreau sa ma las prostit de niste puslamale sa-si bata joc de viata mea simtindu-se clar intentia mea de a-i contracara !!!
Ultima modificare: Miercuri, 19 Noiembrie 2025
Manuela Rășină, administrator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Abuz de putere omsimplu omsimplu exista in legislatia romaneasca notiunea de abuz de putere? daca da ... este diferita de trafciul de influenta? este pedepsita penal? care este pedeapsa ? (vezi toată discuția)
Despre protectia partii vatamate gabi1ro gabi1ro Buna.Inainte de toate nu stiu daca exista in C.p p.,protejarea partii vatamate fata de suspect cercetat penal pentru lovire s au alte violente si amenintarea ... (vezi toată discuția)
Buna seara.am urmatoarea speta, extrem de grava consider eu, ... Wecox Wecox Buna seara.Am urmatoarea speta, extrem de grava consider eu, pentru care solicit urgent un sfat, solutie, sugestie etc pentru primii pasi intr-o ancheta ... (vezi toată discuția)