Se pare ca nu stii dumneata in ce tara se traieste aici domnul meu..Daca doriti va stau la dispozitie cu detalii tehnice sa va explic cum orice borfas cu spate in sistem isi poate bate joc de viata privata a cuiva prin monitorizare ilegala - ADICA FARA MANDAT - a smartfonului personal, a rooterului de la domiciliu chiar cu complicitatea providerului de servicii etc ...Vad multi pe aici care le "stiu" pe toate dar solutii concrete daca ai intr-adevar o problema cu fapte extrem de grave de ordin penal aproape nimeni habar nu are decat explicatii de 2 lei..In schimb te fac "obsedat" ,"exagerat" "bati campii" si alte prostii ...Daca ar stii lumea de ce sunt in stare "serviciile" sa te puna cu botul pe labe daca te contrezi cu persoane dubioase din sistem mai ales cu spate politic maine in Romania ar fi a doua revolutie in ultimii 50 de ani ...Dumneata habar nu ai ce mi se intampla mie doar pentru faptul ca nu inghit golaniile unui borfas din sistem si a unei muieri cu probleme psihice protejata tot de persoane cu "spate" !!!
Dapix a scris:
Se pare că exagerați. Ce vreți să spuneți prin afirmația acuzatoare: "...monitorizarea ilegală a mijloacelor de telecomunicatii, trafic de influență....."?