avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1591 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Amenintari de la fost angajat
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Amenintari de la fost angajat

Buna ziua! Ma confrunt cu o problema cu un fost angajat. Totul am crezut ca se termina amiabil, dar se pare ca omul cand se vede cu sacii in caruta isi arata talentul.
Si-a depus demisia, a stat in preaviz 20 de zile conform legii, lucru care i-a displacut total si ma presa sa o las sa plece mai devreme ca ceilalti o asteapta in cealalta parte. Ma rog, am dat curs cererii ei de a pleca mai devreme, i-am explicat procedura, apoi s-a răzgândit. Zilele de concediu aferente anului in curs si le-a luat in luna respectivă. Am încheiat contractul, apoi a venit la mine cu dulcegarii ca sa ii dau salariul mai devreme ca are nevoie de bani. Eu iarasi am facut tot posibilul, am chemat o sa ii dau salariul. Avea o datorie la mine in urma achiziției din magazin a catorva articole si mi s-a parut normal sa ii opresc acea datorie. I-am dat salariul, apoi a inceput ca ca ea avea 6 zile de concediu neplatite. I-am spus ca cele 3 zile de concediu aferente si le-a luat, iar alea 3 s-au acumulat in urma invoirilor de cate 3-4 ore in anumite zile. A plecat nervoasa cu amenințări ca imi arata ea cine are dreptate. Seara i-am lasat un mesaj pe Whasapp pasjic de altfel in care imi exprimam regretul ca se termina colaborarea in felul acesta, si ea a inceput din nou cu amenințări si reproșuri. Eu i-am dat block , si astazi a avut tupeul sa vina in magazin ca ce discut eu cu alte persoane despre ea, ca vedem noi cine are dreptate ca nu ma lasa ea pe mine asa. Sincer am inregistrarile video din magazin si mesajele cu amenințări. Ce pot face in acest caz? Nu ma vad vinovata de absolut nimic, atat timp cat i-am platit cartea de munca pe toata perioada, i-am dat libere cand a vrut cum a vrut, salariul la timp. Ma enerveaza ca are tupeul sa ma denigreze in fata clientilor si a peroanelor cunoscute.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:15, 24 Martie 2025
Daca o ignorati ce se intampla?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Zile de co oprite din invoiri.buna ziua! la firma la care lucrez se practica următoarea procedura: ... gabrielle_24 gabrielle_24 Buna ziua! La firma la care lucrez se prqctica următoarea procedura: pentru fiecare plecare mai devreme, in caz de nevoie iti faci cerere de invoire ( ... (vezi toată discuția)
Sotie mincinoasa,o fetita la mijloc,un divort murdar alecsandru razvan alecsandru razvan Va salut pe toti!...ma bucur ca exista un astfel de site care sa ajute persoanele care nu stiu cum sa procedeze in anumite situatii..eu sunt una dintre acele ... (vezi toată discuția)
Dreptul la concediu de odihna andreipaul andreipaul [ mesaj sters pt a nu imi risca pozitia in firma sau chiar jobul ] multumesc celor ce au raspuns. (vezi toată discuția)