avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1342 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Bună ziua Născută în 06.1971 cu o vechime în ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Bună ziua Născută în 06.1971 cu o vechime în muncă de 34 ...

Bună ziua
Născută în 06.1971 cu o vechime în muncă de 34 ani,2 copii (nascuti 1993 si 1999),grupa II a 15 ani,în februarie 2025 a fost încadrată în grad handicap accentuat CERTIFICAT PE 1 AN DE ZILE(psoriazis de 40 ani),la ce vârstă se poate pensiona,am înțeles ca datorita încadrării într-un grad de handicap se poate pensiona mai devreme,și dacă da în ce condiții și cu ce perioadă mai devreme.
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 20:44, 24 Martie 2025
Handicapul nu vă ajută cu nimic. Dacă veți îndeplini condiția de stagiu complet contributiv de 35 ani - limită de vârstă la 60 ani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensionare calistita calistita Un barbat, incadrat in grad de handicap 2, din 1993, cu specificatia, handicap din nastere, are peste 30 de ani vechime, nascut in 1959, poate sa beneficieze ... (vezi toată discuția)
Pot să cumpăr vechime de 9 luni să mă pot pensiona cu 40 ... smn smn Pot să cumpăr vechime de 9 luni să mă pot pensiona cu 40 ani și 16 zile vechime?Menționez că acum am vechime 39 ani,1 luna și 7 zile plus( 1 luna și 9 ... (vezi toată discuția)
Varsta pensionare gaben59 gaben59 Buna ziua. ma numesc Gabriel Gorea nascut in februarie 1959,pensionar invaliditate gr II din anul 2007,gradul I din februarie 2013, handicap accentuat din ... (vezi toată discuția)