avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1432 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Bună ziua, dacă am fost condamnat în România la 2 ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Bună ziua, dacă am fost condamnat în România la 2 ani și ...

Bună ziua, dacă am fost condamnat în România la 2 ani și 10 luni de închisoare și am fost gasit În Italia am vreo șansă să nu execut pedeapsa având în vedere ca am contract de munca și rezidență pe teritoriul Italiei ? Va mulțumesc
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 23:12, 27 Martie 2025
Bună ziua, Depinde. De principiu, veti fi transferat in RO, insa trebuie analizata in concret situatia dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transfer roman condamnat in strainatate si computare pedepse avylex avylex Buna ziua! Va rog tare mult sa ma ajutati cu niste raspunsuri. Doresc sa stiu daca se poate face 100% computarea pedepselor sa stiu daca se merita sa se ... (vezi toată discuția)
Pedeapsa primita in romania se poate executa in italia ? VasileFlow VasileFlow Prietenul meu a fost condamnat la 6 ani de inchisoare in Romania, acum este in Italia.Daca se preda, poate executa pedeapsa in Italia fara sa-l extradeze ? ... (vezi toată discuția)
Condamnat in romania, pot executa in italia? maria43 maria43 as dori sa stiu daca un cetatean roman este condamnat definitiv pe teritoriul romaniei poate sa faca detentie pe teritoriul italiei fiind retinut in italia, ... (vezi toată discuția)