avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 713 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna ziua tuturor ! Am un stagiu de cotizare de 37 ani ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna ziua tuturor ! Am un stagiu de cotizare de 37 ani si 57 ...

Buna ziua tuturor ! Am un stagiu de cotizare de 37 ani si 57 varsta si inca lucrez .In urma unei sentinte definitive am primit grupa I de munca 100 % din 1986-2001 adica 14 fara armata (1 an). S-ar mai putea obtine tot prin instanta continuitatea in conditii deosebite dupa 2001 pana in prezent avand in vedere ca lucrez in acelasi loc de munca cu grad de periculozitate ridicat ? Multumesc !
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 14:27, 25 Martie 2025
Nu va poate spune nimeni ce va hotari instanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legea nr. 215/2019 pentru modificarea legii nr. 263/2010 privind sistemul unitar de pensii publice Murărescu Murărescu Doresc sa pot afla daca beneficiez de efectul legi nr 215/2019 si inainte de anul 2001. mentionez ca am lucrat in grupa a2 a de munca din anul 1986 pana in ... (vezi toată discuția)
Calcul pensie geluduna geluduna Lucrez din 24 octombrie 1986 numai in grupa 2 de munca. Cand pot iesi la pensie folosind reducerea datorata muncii prestate in aceasta grupa? (vezi toată discuția)
Grupa 1 din 1986 metrou, se aplica noua lege ? luc1kws luc1kws Buna ziua. Lucrez la metrou din 1986. Implinesc varsta de 52 de ani in septembrie. Nu am inca 35 de ani de cotizare. Pot iesi cu drepuri depline la pensie sau ... (vezi toată discuția)