avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 928 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Pot avea acces la indemnizația de creșterea ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Pot avea acces la indemnizația de creșterea copilului daca am mai puțin de 1 an de cand lucrez

Bună ziua, lucrez de 9 luni la o companie și am rămas însărcinată. Am sarcina de risc și miau dat concediul medical. Este primul meu job si nu am împlinit încă 1 an. Vroiam sa știu dacă as putea primi indemnizația de creșterea copilului dacă întru în concediu de acum
Cel mai recent răspuns: Dianamc02 , utilizator 18:14, 25 Martie 2025
Care este data prezumata a nașterii și ce statut ati avut înainte de angajare?

Cornel Vasile a scris:

Care este data prezumata a nașterii și ce statut ati avut înainte de angajare?

Nu am mai lucrat în România este primul job, data nașterii este la sfârșitul lui iulie aproximativ

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua, lucrez de 9 luni la o companie și am rămas însărcinată. ... Dianamc02 Dianamc02 Bună ziua, lucrez de 9 luni la o companie și am rămas însărcinată. Am sarcina de risc și miau dat concediul medical. Este primul meu job si nu am ... (vezi toată discuția)
Concediu de risc maternal cosmina_marina cosmina_marina Buna seara ! Pot beneficia de concediu de risc maternal daca am fost 6 luni lucrate anul acesta ? Am o pauza de aproape 1 an de la fostul loc de munca muncă ... (vezi toată discuția)
Sunt insarcinata in 6 luni si ultimele 2 saptamani am avut concediu ... MIoanaA MIoanaA Sunt insarcinata in 6 luni si ultimele 2 saptamani am avut concediu medical cu risc de sarcina. In ultimii 2 ani in Tara sau UE am doar 11 luni lucrate farà ... (vezi toată discuția)