avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1432 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna seara. Un prieten s-a intoxicat cu alcool. A fost ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna seara. Un prieten s-a intoxicat cu alcool. A fost luat de ...

Buna seara. Un prieten s-a intoxicat cu alcool. A fost luat de pe strada de politire si dus la psihiatrie cu ambulanta. Cand s-a trezit, numai tinea minte nimic. Dar doctorul i-ar fi spus citind procesul verbal de la dosar ca ar fi pasibil de o amenda in valoare de 500 de lei. El nu a primit nici un proces verbal. Ce risca? Dosar penal? Amenda penala?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 06:49, 26 Martie 2025
Nu e nimic penal

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cand se prescrie o amenda administrativa? ndragosionut ndragosionut Buna ziua! Ma numesc Nichifor Dragos. In 17.09.2013 s-a dispus inceperea urmarii penale fata de mine pentru savarsirea infractiunii de fals privind ... (vezi toată discuția)
Suspendare 90 zile alcool politia transporturi feroviare Adreian Adreian Buna ziua, Vreau sa mentionez ca mi s-a intocmit un proces verbal cu suspendare 90 zile + amenda de 2900 lei sau 653 lei in 48 ore. Amenda o voi primi ... (vezi toată discuția)
Amenda penala/administrativa - inselaciune ContSters269949 ContSters269949 Buna ziua am nevoie si eu de niste raspunsuri daca se poate si daca nu este deranj Multumesc anticipat Eu si cu un prieteni(17 si ani si 2 ... (vezi toată discuția)