avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1258 soluții astăzi
LIVE, ACUM (506 PARTICIPANȚI) Inspecția fiscală în era digitală: Cum vă pregătiți pentru un control ANAF bazat pe datele din e-Factura și SAF-T?
Accesează live evenimentul
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Stimulentul de inserție Bună ziua. Sunt in perioada ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Stimulentul de inserție Bună ziua. Sunt in perioada in care ...

Stimulentul de inserție
Bună ziua. Sunt in perioada in care primesc stimulentul de inserție, iar societatea la care lucrez a făcut un anunț că se va închide în curând. Ce posibilități am să primesc in continuare stimulentul de inserție, știid că pentru a beneficia de această sumă trebuie sa am flux continuu în ceea ce privește realizarea de venituri impozabile. Chiar și dacă îmi caut de munca, având în vedere perioada de proba nu voi avea certitudinea angajării la data fixa pentru a nu avea întreruperi în ceea ce privește realizarea veniturilor impozitabiile. Mulțumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Incetare cim dupa ccc Dany57 Dany57 Buna ziua, Sunt in urmatoarea situatie: m-am intors la munca din CCC, la 11 luni ale copilului, ca sa primesc stimulentul de insertie. Am inceput la un alt ... (vezi toată discuția)
Stimulentul de insertie EvelyneOfelia EvelyneOfelia Eu nu lucrez, sunt in intretinerea sotului si in luna iunie 2013 urmeaza sa avem un copil Sotul meu lucreaza cu carte de munca de mai bine de 2 ani Poate ... (vezi toată discuția)
Stimulent de insertie ionut31 ionut31 buna seara, as dori, va rog mult, o lamurire in ceea ce priveste urmatoarea situatie: eu si sotia avem un baietel de 7 luni jumatate, nascut in februarie ... (vezi toată discuția)