avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1589 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Avertisment scris pentru hranit caini fara stapan
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Avertisment scris pentru hranit caini fara stapan

am primit avertisment scris pentru ca am hranit caini fara stapan prin gard, cainii fiind in afara curtii locului de munca. este corect?
conform 205/2004 e legal sa hranesti animale ale strazii
de asemenea, in avertisment scrie ca e anexat un referat (nu exista) si ca s-au incalcat reguli ssm
au existat amenintari verbale de concediere in caz ca se repeta "comportamentul"
in acelasi timp aceeasi firma a dat in folosinta una din cladiri desi este neautorizata
sfaturi?
Ultima modificare: Miercuri, 26 Martie 2025
emmu, utilizator

Alte discuții în legătură

Legarea unui catel in lesa valcris valcris Buna ziua. Exista vreo lege care sa-mi interzica sa leg un catel in lesa pe timpul zilei ? Avem un catel la firma unde lucrez si vrem sa-l legam in lesa de un ... (vezi toată discuția)
Buna ziua ! in prezent exista vreo lege care sa-mi interzica ... mio.c mio.c Buna ziua ! In prezent exista vreo lege care sa-mi interzica sa hranesc cainii comunitari, au fost sterilizati si lasati liberi de unde i.au luat. Vecinii au o ... (vezi toată discuția)
Hranirea animalelor fara stapan alex_element alex_element Va salut. Am urmatoarea dilema: harnirea animalelor fara stapan pe domeniul public este sau nu interzisa? In urma unei discutii cu un politist local din ... (vezi toată discuția)