avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1272 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Validitate testament
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Validitate testament

Validitate testament
Bună ziua, tatal meu diagnosticat cu demență vasculara moderata, scor gafs 28, atrofie cerebrala, tulburare organica de personalitate, s.a i a făcut testament surorii sale ( dupa ce a fost diagnosticat). Este testamentul contestabil?
Ultima modificare: Miercuri, 26 Martie 2025
AncaCatalinaCiobanu, utilizator
Cel mai recent răspuns: AncaCatalinaCiobanu , utilizator 18:45, 26 Martie 2025
Acest lucru îl aflati pe parcursul procesului dacă solicitați și instanta incuviinteaza o expertiza medico legala de specialitate făcută în baza actelor medicale existente.Nu putem sa va răspundem noi dacă tatăl dvs avea sau nu discernământ la acel moment.Eventual consultati.un psihiatru,ii prezentati actele si vedeți în funcție de răspuns dacă va inhamati sau nu la un proces..
Ultima modificare: Miercuri, 26 Martie 2025
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat
Ma gândeam ca poate exista vreun precedent... mulțumesc pt răspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune cu sau fără partaj DobreC DobreC Bună seara! In urma decesului parintilor, am ramas 6 frati. Am deschis succesiunea, in care dorim, bine-nteles partajul amiabil. Inainte cu patru zile de ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! dacă o persoana este diagnosticata cu tulburare ... Cris11 Cris11 Bună ziua! Dacă o persoana este diagnosticata cu tulburare cognitiva majora actele juridice semnate (testament, contr vânzare cumpărare, etc) au ... (vezi toată discuția)
Anulare a unui contract de vanzare cumparare de drepturi litigioase SimonaAvachian SimonaAvachian Buna seara, Ca fiecare de aici am si eu o problema: sora mea a facut un contract de vanzare cumparare de drepturi litigioase de la tatal meu catre ea , noi ... (vezi toată discuția)