avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1282 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Vreau sa cumpăr o căsuță mică în rate fara ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Vreau sa cumpăr o căsuță mică în rate fara avans, vânzătorii ...

Vreau sa cumpăr o căsuță mică în rate fara avans, vânzătorii mi au propus sa mearga la notar și să declare că le am dat o sumă de bani și dacă nu mi înapoiază într-un an ei cedează o căsuță in locul banilor. Întrebarea mea este daca este legal sau nu așa ceva. Și dacă ulterior pot intra in posesia casei și să o trec pe nume
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 18:37, 26 Martie 2025
9 din 9 utilizatori consideră
acest răspuns util
De ce sa faceți asa ceva și sa inventați împrumuturi fictive, când puteți încheia simplu și clar un contract de vânzare, cu plata prețului în rate, pana la data de...?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract vanzare cumparare casa ankuta ankuta Buna seara, Vreau sa cumpar o casa cu 20.000 euro .M-am inteles cu proprietarul sa-i dau 15.000 si restul in 6 luni. Vreau sa stiu : se incheie ... (vezi toată discuția)
Casa de vacanta fara acte adimanea adimanea Buna ziua. In urma unui anunt referitor la vanzarea unei case de vacanta in rate, am luat legatura cu proprietarul, am vazut casuta, insa a aparut o problema. ... (vezi toată discuția)
Credit ipotecar popborbala popborbala Buna ziua. Impreuna cu sotul meu vrem sa cumparam un imobil de la parintii mei. Achizitia dorim sa fie finantata prin banca, printr-un credit ipotecar. ... (vezi toată discuția)