avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1203 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna Ziua! Am urmatoarea situatie:un medic rezident ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna Ziua! Am urmatoarea situatie:un medic rezident si-a exprimat ...

Buna Ziua!
Am urmatoarea situatie:un medic rezident si-a exprimat dorinta de a participa ,in limita timpului liber pe care il are,la dobandirea de experienta profesionala,abilitati practice in clinica noastra(stomatologie cu toate ramurile sale) fara a cere sa fie renumerat pt acest aspect. Care ar fi modalitatea legala de a face un contract de colaborare in aceasta situatie?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:16, 28 Martie 2025
Nu se poate face contract fara remunerare ..singurul ar fi contractul de voluntariat
multumesc! voluntariat doar cu ONG sau institutii publice asa ca pica varianta
In acest caz, nu poate decat c.i.m.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Presedinte asociatie culturala webcom webcom Buna seara, sub ce forma legala putem remunera un presedinte al unei Asociatii culturale? Va multumesc! (vezi toată discuția)
Tip contract valentinaanghel valentinaanghel Buna ziua, Ce fel de contract se poate incheia intre un cabinet stomatologic si un medic ce doreste specializare si practica in acest cabinet? Multumesc. Un ... (vezi toată discuția)
Angajare pe ong Cristian_tm Cristian_tm Buna, sunt presedintele unui ONG (fondator+sponsor) si pana acum (activitate de 5 ani) am avut doar proiecte doar cu voluntari + ceea ce am facut eu. Acum, ... (vezi toată discuția)