avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 682 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Locuiesc la etajul 5/5. Am ramas singurul consumator ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Locuiesc la etajul 5/5. Am ramas singurul consumator de gaze ...

Bransare gaze. Buna ziua. Locuiesc la etajul 5/5. Am ramas singurul consumator de gaze pe teava comuna pentru aragaze. Un vecin e debransat ,ceilalti au centrale termice. Ar fi posibil legal sa bransez o centrala termica la teava de gaze aragaz unde sunt singurul consumator ,?
Ultima modificare: Joi, 27 Martie 2025
mircea63, utilizator
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 05:33, 28 Martie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Asta n-o puteti afla decit daca va adresati distribuitorului de gaz cu o cerere. Teoretic ar fi posibil.
Ultima modificare: Vineri, 28 Martie 2025
latka, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Instalare centrala termica si pastrarea tevii existente comune ( plus teava noua de gaz pentru centrala). keen_boy keen_boy Buna seara, Va scriu pentru ca poate v-ati lovit de situatia aceasta pana acum. Locuiesc intr-un bloc la etajul 5. Coloana comuna de gaz pentru aragaz ... (vezi toată discuția)
Instalare centrală termică la bloc im82 im82 Pentru instalarea unei centrale termice mai sunt necesare: semnăturile vecinilor de perete + a asociației de proprietari + a celor care s-au debranșat de ... (vezi toată discuția)
Conectare ct la teava veche (comuna) de gaz de 1/2 buna ziua, ... sharpwhite sharpwhite Conectare CT la teava veche (comuna) de gaz de 1/2 Buna ziua, Va rog sa ma ma lamuriti in urmatoarea problema. Acum cca. 2 ani in urma, un vecin de la ... (vezi toată discuția)