avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 606 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pot solicita ANULAREA deciziei de incadrare in gradul ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pot solicita ANULAREA deciziei de incadrare in gradul de doi ...

Pot solicita ANULAREA deciziei de incadrare in gradul de doi de invaliditate, pt a putea lucra normal pe un post care este compatibil cu starea mea de sănătate, deoarece cf legii 93/2019 art 56 nu pot lucra fiind persoana cu invaliditate gr 2 .Deci ,mi se poate ANULA aceasta decizie pentru a putea lucra normal!? Mulțumesc!

Alte discuții în legătură

Corectitudinea deciziei si contestarea ei Daniela-Beatrice Daniela-Beatrice ln ianuarie 2009,comisia de expertiză medicală de pe lângă casa de pensii a decis pensionarea mea cu gradul 2 de invaliditate pe perioadă ... (vezi toată discuția)
Incetare contract de munca in cazul deciziei medicale ContSters236579 ContSters236579 in ce baza si cand inceteaza c.i.m. in cazul unui salariat care a primit decizie medicala asupra capacitatii de munca / gradul 2 sau 3 de invaliditate, fiindca ... (vezi toată discuția)
Invalid gr.3 pot sa lucrez mai mult de 4 ore/zi? aidu aidu In calitate de invalid gr. 3, pot sa inchei contract de munca cu timp flexibil...insa care sa rezulte mai mult de 4 ore/zi? ex. 3 zile/saptamana? (vezi toată discuția)