avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 703 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Inchidere balcon termopan
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Inchidere balcon termopan

Buna ziua,
Intentionez sa inchid balconul cu termopan, stiu ca e trimis la cam deputatilor noul Codul amenajării teritoriului, urbanismului și construcțiilor.
As mai putea astepta 1-2 luni, ce ma sfatuiti sa fac? sa merg la primarie pentru a incepe procesul birocratic? sau sa astept sa se adopte noul cod?
Mentionez ca multi vecini din complex au inchis cu termopane balcoanele si din ce am verificat pe site-ul primariei, nu au autorizatii.
Multumesc!

Alte discuții în legătură

Inchiderea balconului necesita proiect, autorizatie? aelemarac aelemarac Buna ziua, Pentru a inchide balconul la un apartament dintr-un bloc nou, este necesara autorizatie de constructie? Trebuie realizat si autorizat un proiect? ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, doresc sa inchid un balcon cu termopan. balconul are ... dana_adriana dana_adriana Buna ziua, Doresc sa inchid un balcon cu termopan. Balconul are o balustrada iar termopanul va fi montat in spatele balustradei(spre interior) As avea ... (vezi toată discuția)
Inchidere balcon si terasa monis monis Bună ziua, Locuiesc la etajul 1 iar balconul meu, făcut asa de cand a fost blocul dat in folosinta, este mai lat (dublu) decat balcoanele de la nivele ... (vezi toată discuția)