avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 970 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua! Am incetat contractul de munca pe 10 martie ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua! Am incetat contractul de munca pe 10 martie 2025 cu ...

Buna ziua! Am incetat contractul de munca pe 10 martie 2025 cu demisie cu preaviz. In prezent nu lucrez si nu am alte venituri. Va rog sa imi spuneti daca mai sunt asigurata la sanatate din aprilie 2025. Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:05, 31 Martie 2025
Inca 3 luni de la data incetarii mai sunteti asigurata in sitemul de sanatate publica.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Demisie-concediu medical LucianSandu LucianSandu Buna ziua. As dori daca ma poate lamuri cineva asupra unei probleme. Mi am dat demisia cu data de 28 februarie de la firma la care lucrez. Acum sunt in ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. am o întrebare legat de chestiuni legale. dacă un ... Diana9321 Diana9321 Buna ziua. Am o întrebare legat de chestiuni legale. Dacă un salariat lipește de la munca pe motive medicale și angajatorul dorește să renunțe la ... (vezi toată discuția)
Demisie Pordea Pordea Buna ziua! Am revenit cu o noua intrebare. La începutul lunii Martie am semnat un contract nou la o firma unde ar fi trebuit sa încep pe data de 6 ... (vezi toată discuția)