avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1452 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... DACĂ POLIȚIA LOCALĂ A FOST SESIZATĂ DE SĂPAREA ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

DACĂ POLIȚIA LOCALĂ A FOST SESIZATĂ DE SĂPAREA ÎN TIMP ...

DACĂ POLIȚIA LOCALĂ A FOST SESIZATĂ DE SĂPAREA ÎN TIMP UNUI BECI ÎN GARAJUL DE SUB BLOC,ULTIMUL STRAT DE BETON FIIND TURNAT DE CURÎND FĂRĂ A LUA NCI O MĂSURĂ,INDIVIDUL FIIND RUGAT ,,SĂ INTRE ÎN LEGALITATE"DEȘI PUNE ÎN PERICOL SIGURANȚA CONSTRUCȚIEI CE SE MAI POATE FACE ?.PRECIZEZ ÎNCĂ ODATĂ CĂ GARAJUL UNDE A SĂPAT ESTE SUB BLOC.MULȚUMESC
Cel mai recent răspuns: mihai stelian , utilizator 13:00, 1 Aprilie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Se poat reclama la ISC. Si nu mai scrieti cu litere mari, e ca si cum ati tipa la noi.
scuze.setat pe bunica

latka a scris:

Se poat reclama la ISC. Si nu mai scrieti cu litere mari, e ca si cum ati tipa la noi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Va rog ajutati-ma bianca26 bianca26 buna ziua. am o problema cu un vecin care mi-a distrus caruciorul copilului parcat in casa scarii pt o noapte. as dori sa stiu in ca masura poate fi tras la ... (vezi toată discuția)
Drept real asupra unui imobil aleutin10 aleutin10 Buna ziua ,ma poate lamuri si pe mine cineva daca am comis intradevar o ilegalitate pentru care am fost amendat cu suma de 1000 lei la Leg.Nr.50/1991 art.26 ... (vezi toată discuția)
Autoturism blocat de vecin in "parcare" (la bloc) JohnBad JohnBad Cred ca au mai fost intrebari si stuatii asemanatoare pe forum dar nu am gasit inca un raspuns concret la ce se poate face... Povestea e mai lunga asa ca va ... (vezi toată discuția)