avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1361 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Un container inchiriat pe firma, doar pentru a ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Un container inchiriat pe firma, doar pentru a depozita marfa, e punct de lucru?

Bună seara
Îmi puteți spune va rog un container inchiriat pe firma, doar pentru a depozita marfa, trebuie declarat punct de lucru? Specific ca firma are un singur angajat și are și punct de lucru un magazin, unde se și desfășoară întreaga activitate.
Mulțumesc!
Ultima modificare: Miercuri, 2 Aprilie 2025
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 11:54, 2 Aprilie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inregistrare punct de lucru - contract de locatie de gestiune ade_ice_ice ade_ice_ice Buna seara, Imi baza unui contract de locatie de gestiune, imi pot inregistra punct de lucru al unei firme si fiscaliza casa de marcat pe locatia ... (vezi toată discuția)
Companie nerezidenta cu depozit in romania bogdansbg bogdansbg Buna seara, Doresc sa stiu ce acte trebuie facute pentru o firma din afara UE, care va avea un singur punct de lucru in Romania. Firma desfasoara ... (vezi toată discuția)
Depozit marfa - punct de lucru ? Danyella_tm Danyella_tm Buna ziua, O agentie de publicitate presteaza activitati promotionale ptr diversi clienti, in mai multe orase din tara. Lucreaza strict cu marfa clientului, ... (vezi toată discuția)