avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 780 soluții astăzi

De la ora 11:00, pe live.avocatnet.ro, are loc evenimentul: Sediul fix și sediul permanent: Controverse, clarificări și soluții pentru companii.

Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Mi-am cumpărat o rulota comerciala și am un Pfa
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Mi-am cumpărat o rulota comerciala și am un Pfa

Bună ziua! Mi-am cumpărat o rulota comerciala și am un Pfa deschis din 2013 cod caen 4781 ca si cod secundar , as putea vinde în târguri cu acest cod caen vată de zahar pe băț, popcorn și cartofi spiralati?
Ultima modificare: Miercuri, 2 Aprilie 2025
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 00:36, 13 Aprilie 2025
Codul CAEN 4781 exclude:
comertul cu amanuntul al alimentelor preparate pentru consumul pe loc (tonete alimentare mobile)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Totul despre vinderea de vata de zahar in piete ContSters83016 ContSters83016 sunt pfa platitoare de tva si as dori sa stiu- tot ce as avea nevoie, pt a putea vinde in targuri si piete ,,vata de zahar,, sper sa ma pute-ti ajuta ... (vezi toată discuția)
Cod caen magazin mixt adriana121 adriana121 Buna ziua.Am un SRL din anul 2006,cod caen 5221(comert cu amanuntul al fructelor si legumelor proaspete) si as dori sa schimb codul caen pt magazin mixt.este ... (vezi toată discuția)
Comerciant ambulant alex_16mai alex_16mai ce trebuie sa indeplineasca o persoana fizica pentru a putea comercializa popcorn in parcuri, targuri si alte locatii? sper sa nu para o intrebare pusa aiurea! ... (vezi toată discuția)