avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 673 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua, avem o probleme, dar nu știu ce să ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua, avem o probleme, dar nu știu ce să fac... Domnul ...

Bună ziua, avem o probleme, dar nu știu ce să fac... Domnul Primar al comunei noastre nu il mai intereseaza de nimic, chiar dacă sunt achitate toate dările pentru primărie. Este vorba despre o părticică de drum, nici nu depășește 300 de metri.
În decursul anului trecut s-a discutat cu Domnul primar pentru a repara aceea porțiune de drum, nu ne-am dorit să fie asfaltat deoarece nu știu dacă este în proiect, dar aș dori să fie reparat, bine tasat și pietruit....
Un prieten mi-a zis să depun o sesizare la primărie pe baza unui număr de ordine/soluționare si să astept, ii ok așa? Sau aveți o altă idee mai folositoare?
Vă mulțumesc din suflet pentru răspunsul dumneavoastră.
O zi frumoasă!

Alte discuții în legătură

Accesul auto in curte este restrictionat de primarie in urma lucrarilor de asfaltare abandonate iulius1979 iulius1979 In luna noiembrie au inceput niste asa zise lucrari de asfaltare. In doua zile, niste utilaje au decupat drumul pe o portiune de 200 de metri, apoi au ... (vezi toată discuția)
Drum servitute Veria Veria Buna ziua! Am urmatoarea problema: casa parintilor mei se afla peste drum de terenul de fotbal. Am inteles ca exista proiect aprobat la primarie pentru ... (vezi toată discuția)
Utilitati pe drumul de servitute stedy stedy Doresc sa imi bransez locuinta la reteaua de distributie cu gaze. Reteaua este pe drumul comunei iar casa construita pe al treilea lot pe stanga pe un drum de ... (vezi toată discuția)