avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1179 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna seara, am un teren extravilan in mediul rural de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna seara, am un teren extravilan in mediul rural de 5000 metri ...

Buna seara,am un teren extravilan in mediul rural de 5000 metri si doresc sa fac o casuta de lemn ,,tin sa mentionez ca exista drum asfaltat si inca 2 case in apropiere ,vroiam sa va intreb daca prin noua lege pot construii asa fara autorizatie,sau este nevoie sa trec terenul la intravilan ...va multumesc

Alte discuții în legătură

De la teren extravilan la intravilan - posibil? cristian_myx cristian_myx a]m o jumatate de hectar de pamant agricol si vreau sa construiesc o casa peste drum de pamantul acesta este o muara si acolo se afla in curte si 2 case in ... (vezi toată discuția)
Teren 500m2 extravilan gard in gard cu intravilan = nu pot construi mariuss86 mariuss86 in anul 2009 am achizitionat un teren extravilan de 500 m patrati, aflat in imediata apropiere de limita intravilanului (gard in gard - vecinul e in intravilan ... (vezi toată discuția)
Casa pe extravila mariuss86 mariuss86 in anul 2009 am achizitionat un teren extravilan de 500 m patrati, aflat in imediata apropiere de limita intravilanului (gard in gard - vecinul e in intravilan ... (vezi toată discuția)