avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1445 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Bună ziua, iubitul meu a fost acuzat de viol din ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Bună ziua, iubitul meu a fost acuzat de viol din partea unei victime de 12 ani...

Bună ziua iubitul meu a fost acuzat de viol din partea unui victeme de 12 ani insa la el nu s-a găsit nici proba nu i s-a luat alaize care sa conteste ca el este făptașul are doar declarația fetei și certificat în care spune ca e deflorata recent ce se poate face

Alte discuții în legătură

Viol ContSters150709 ContSters150709 buna seara.am iesit cu o fata,dupa care am invitato la mine si am facut sex de comun acord,dupa care ea sa dus la politie si a facut plangere pentru ... (vezi toată discuția)
Act sexual cu un minor Madara22 Madara22 Buna ziua. Am si eu o problema destul de grava. Defapt foarte grava. Am intretinut raporturi sexuale cu o minora de 14 ani neatiind ca are varsta respectiva. ... (vezi toată discuția)
Santaj si corupere de minori eligirl1995 eligirl1995 Buna ziua, am fost indirect martora a unor evenimente foarte dificile in viata unui prieten. El major a intalnit o minora de 14 ani, care in cele din urma a ... (vezi toată discuția)