avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1557 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Am făcut o reclamație unui polițist ca abordează ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Am făcut o reclamație unui polițist ca abordează fetele pe ...

Am făcut o reclamație unui polițist ca abordează fetele pe Instagram aiurea, și sunt chemat ca și petent pentru audiere cu privire la cele semnalate în petiție, însă este în alt județ si eu doar am spus să se poarte o discuție cu el nicidecum reclamație, pot să nu particip ? Ps: plângerea a fost făcută pe e-mail fără date oferite . Titlul de la poliție este “Invitație”
Ultima modificare: Joi, 3 Aprilie 2025
stero19, utilizator
Cel mai recent răspuns: Dorin Voicilas , Avocat 18:24, 3 Aprilie 2025
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Orice sesizare făcută trebuie asumată.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lucrare platita anticipat, neexecutata de comerciant zarifarmanbet zarifarmanbet buna ziua. sunt din constanta. in octombrie 2012 am apelat la o firma pentru a comanda un gard+poarta din fier forjat. directorul firmei s-a deplasant la ... (vezi toată discuția)
Bună. am fost contactată de un polițist pe fb privind la o ... georgiana92 georgiana92 Bună. Am fost contactată de un polițist pe fb privind la o plângere pe numele meu. Cu persoana respectivă nu am discutat niciodată, îi o plângere ... (vezi toată discuția)
Obligativitatea deplasarii in alt judet pt. cercetari Maria300 Maria300 Poate fi \"obligata\" in vre-un fel o persoana ( in varsta de peste 70 de ani ) sa se deplaseze intr-un alt judet pt. a participa la cercetarile intreprinse de ... (vezi toată discuția)