avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1437 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Dacă am declarația de radiere pe imobil cu ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Dacă am declarația de radiere pe imobil cu autentificare la ...

Dacă am declarația de radiere pe imobil cu autentificare la notariatla Oficiul de cadastru și publicitate Imobiliara, dupa un credit cu garanție imobiliara. Mai trebuie sa o înscriu la Roșiori de Vede unde e imobilul. la carte funciara iarăși.Multumesc frumos .
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 16:29, 3 Aprilie 2025
Radierea se înscrie online (de la orice birou notarial din România) la Biroul de Carte Funciara a localității unde se află imobilul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radiere ipoteca Mihai Pop Mihai Pop Buna ziua! Cine depunea la OCPI cererea pentru radierea ipoteci? Banca sau persoana in cauza? Este vorba de un apartament cumparat prin Prima Casa ( achitat ... (vezi toată discuția)
Juridic eelena.neacsu eelena.neacsu am girat cu casa la serviciu si acum sunt in somaj.Ce trebuie sa fac pentru a ridica ipoteca de pe casa,deoarece as dori sa vand casa? (vezi toată discuția)
Cum pot afla daca exista un contract de intretinere? andravenache andravenache Buna ziua! As dori sa intreb: Daca un varstnic nu a pastrat legatura cu familia o perioada lunga de timp (mai mult de 10 ani) si in aceasta perioada a facut ... (vezi toată discuția)