avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 779 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Teren agricol in arenda 2025
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Teren agricol in arenda 2025

Bună ziua!
Caz:
Teren agricol 3000 mp in arenda.
Proprietar plecat în afară, Salariat. Impozit pe salariu plătește tot în afara., mai pe scurt carte de identitate predata, fiind în posesia unui pașaport romanesc, cu domiciliul în străinătate.
Ce obligații are fata de Statul romanesc arendatorul? Trebuie sa mai plătească impozit pe venitul din arenda dacă arendasul l-a plătit deja?
Cineva mi-a ca trebuie plătită contributia de sănătate. Practic la orice sursa de venit.
Ma poate lumina și pe mine cineva? Eventual ce lege unde se stipulează?
Are cineva timp?
Va mulțumesc anticipat!.
Respect!
Ultima modificare: Joi, 3 Aprilie 2025
Alexandra082017, utilizator

Alte discuții în legătură

Contributie cass arendator cyan cyan O persoana care nu are alte venituri dar detine un teren agricol dat in arenda pentru care i se va retine incepand de la 01 ianuarie 2014 contributia ... (vezi toată discuția)
Impozitarea contractului de arenda Mihaita123 Mihaita123 In Codul fiscal scrie ca arendasul trebuie sa plateasca impozitul pe venit si cass, in numele arendatorului. Atunci care este contribuabilul, arendasul sau ... (vezi toată discuția)
Impozit pe venit la produse agricole mikaela8 mikaela8 am un teren agricol in urziceni ,dat in arenda la o asociatie agricola.mi s-a spus ca trebuie sa-mi opreasca 16%impozit pe venit.L 571/2003 actualizata? e ... (vezi toată discuția)