avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1674 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Am depus eronat declarația pentru impozit clădiri la ...
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Am depus eronat declarația pentru impozit clădiri la o altă ...

Am depus eronat declarația pentru impozit clădiri la o altă primarie. Acesta a emis decizia de plată, am platit impozitul, și ulterior am constat eroarea. Am făcut cerere, am prezentat acest aspect și am solicitat restituirea impozitului. Iar ei mi au răspuns că nu restituie nimic pe motiv că eu am făcut declarația. Ce este de
făcut?
Ultima modificare: Joi, 3 Aprilie 2025
ELENA_SANDU, utilizator

Alte discuții în legătură

Am o problema de rezolvat privind restituirea unor sume nedatorate voicudamian voicudamian Buna ziua, Am o problema de rezolvat privind restituirea unor sume nedatorate si nerestituite de catre ANAF si anume : 1) Deoarece in declaratia unica de ... (vezi toată discuția)
Plata penalizari la recalcul impozit pe cladire? gmarba gmarba Serviciul Taxe si impozite al primariei mi-a comunicat faptul ca s-a recalculat impozitul pe cladirea unde locuiesc si incepand din acest an trebuie sa platesc ... (vezi toată discuția)
Impozit camion suspensii pneumatice - restituire dobanzi platite dar nedatorate ancut75 ancut75 Buna seara tuturor, Din dorinta de a reglementa situatia debitelor, am solicitat primariei sect.5 directia de taxe si impozite locale nota de plata in ... (vezi toată discuția)