avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 669 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... În cazul in care cineva este audiat într o plângere ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

În cazul in care cineva este audiat într o plângere penala ...

În cazul in care cineva este audiat într o plângere penala și uita anumite detalii poate sa revină cu o noua solicitare de audiere în vederea completării cu noi informatii?
Poate sa revină cu o noua solicitare de audiere în vederea completării cu noi informatii.
Sigur ca se poate reveni asupra mentiunilor dintr-o declaratie...acum depinde cum interpreteaza asta organele de urmarire penala, avand in vedere si probatoriul administrat in cauza.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ordinea administrarii probelor in timpul urmaririi penale aidu aidu In calitate de suspect, am solicitat procurorului administrarea probei cu audierea persoanei vatamate. Am aflat ulterior ca a fost deja audiata persoana ... (vezi toată discuția)
Cat dureaza pana se pune in miscare actiunea penala aidu aidu Cat timp dureaza de cand depun plangere penala la Parchet, pana se incepe urmarirea penala?? Precum si pot face ceva pt urgentare?? (vezi toată discuția)
Plangere impotriva ordonantei lorand95 lorand95 Am facut o plangere impotriva ordonantei date de procuror la Tribunal in luna Mai pentru netrimitere in judecata si aplicare unei amenzi administrative, iar in ... (vezi toată discuția)