avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1039 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... ~Posesor de credit card decedat~ Cat timp i se da la ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

~Posesor de credit card decedat~ Cat timp i se da la dispozitie mostenitorului ca sa achite integral un credit card (la BCR) cu plafon limitat de 16000 roni, care era pe zero la momentul decesului si decedatul platea doar dobanda lunara?

~Posesor de credit card decedat~ Cat timp i se da la dispozitie mostenitorului ca sa achite integral un credit card (la BCR) cu plafon limitat de 16000 roni, care era pe zero la momentul decesului si decedatul platea doar dobanda lunara?
Ultima modificare: Vineri, 4 Aprilie 2025
Niciunnume, utilizator

Alte discuții în legătură

Card de cumparaturi 1603gabriela 1603gabriela Sotul meu a fost posesorul unui card de cumparaturi . In ianuarie 2012, a decedat. S-au facut demersurile necesare pentru blocarea contului, am trimis toate ... (vezi toată discuția)
Mostenesc creditul tatalui decedat? andy2222 andy2222 Buna ziua, Tatal meu a decedat in martie 2013 si pe langa mostenirea ce consta intr-un apartament, acesta a lasat in urma si un card de credit co brand ... (vezi toată discuția)
Rate platite in numele unei persoane decedate radurdc radurdc Buna ziua!As avea o intrebare pentru cine ma poate ajuta:sunt administratorul unui srl-magazin mixt-si printre angajatii mei,figura si tatal meu.acesta,in ... (vezi toată discuția)