avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1644 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Am cumparat o casuta de gradina cu dimensiunile de 4 x ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Am cumparat o casuta de gradina cu dimensiunile de 4 x 4. (m) ...

Doresc sa stiu care sunt formalitatile legale pentru a amplasa pe terenul din gradina o casuta de gradina din lemn cumparata din comert (4 x 4. (m), inaltime 2.2 m. ) pe dale de beton cumparate.
Ultima modificare: Vineri, 4 Aprilie 2025
zmeleu, utilizator

Alte discuții în legătură

Pot amplasa in curte o casuta de gradina fara temelie? teofantudorel teofantudorel Buna ziua! Este legal sa cumpar niste dale de beton si pe ele sa pozitionez o casuta de gradina de vreo 4x3 sau 4x4 mp? Casuta intentionez sa mi-o fac ... (vezi toată discuția)
Obtinerea unei autorizatii de constructie la doi ani dupa acordul vecinului mariantatic mariantatic Buna ziua, Daca este posibil, va rog sa ma ajutati cu urmatoarele clarificari: In 2015 am achizitionat o magazie de lemn , (4m x 6m), de la o firma ... (vezi toată discuția)
Necesitate obtinere autorizatie de construire juridic dana juridic dana Am nevoie de autorizatie de construire in cazul in care doresc sa amplasez pe terenul proprietate, noua casute din lemn cu destinatia de spatiu pentru birou, ... (vezi toată discuția)