ynocentta 
	    	Utilizator

ynocentta 
	    	Utilizator	    

Este legal sa cumpar niste dale de beton si pe ele sa pozitionez o casuta de gradina de vreo 4x3 sau 4x4 mp?
 teofantudorel 
	    	Utilizator

teofantudorel 
	    	Utilizator	    

teofantudorel, utilizator
 teofantudorel, utilizator 	
			~ final discuție ~
 dorin badiu	                   

Buna ziua. Doresc sa construiesc o magazie in mediul rural cu urmatoarele caracteristici:
- planseu de beton, fara fundatie
- structura lemn, pereti OSB
- ... (vezi toată discuția)
	                    dorin badiu	                   

Buna ziua. Doresc sa construiesc o magazie in mediul rural cu urmatoarele caracteristici:
- planseu de beton, fara fundatie
- structura lemn, pereti OSB
- ... (vezi toată discuția)

zmeleu	                   

Doresc sa stiu care sunt formalitatile legale pentru a amplasa pe terenul  din gradina o casuta de gradina din lemn cumparata din comert (4 x 4. (m), inaltime ... (vezi toată discuția)
	                    zmeleu	                   

Doresc sa stiu care sunt formalitatile legale pentru a amplasa pe terenul  din gradina o casuta de gradina din lemn cumparata din comert (4 x 4. (m), inaltime ... (vezi toată discuția)

profadeinfo22	                   

Am cumparat doua containere modulare pentru locuit si le-am amplasat pe terenul proprietate personala, pe care nu am nici o alta constructie si nu il am ... (vezi toată discuția)
	                    profadeinfo22	                   

Am cumparat doua containere modulare pentru locuit si le-am amplasat pe terenul proprietate personala, pe care nu am nici o alta constructie si nu il am ... (vezi toată discuția)