avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1557 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Poți purta cagule pe stradă, precum și la un meci ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Poți purta cagule pe stradă, precum și la un meci de fotbal ...

Poți purta cagule pe stradă, precum și la un meci de fotbal sau la orice alt sport, fără a avea probleme cu legea?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 08:22, 5 Aprilie 2025
Nu e interzis explicit, însă dacă nu e iarnă grea vă puteți aștepta să fiți oprit de polițiști pentru identificare. Nu de alta, dar în general hoții în acțiune o folosesc.
Nu aveti voie sa întrați undeva cu cagula, dsr pe strada, e treaba dvs

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poti purta cagula pe strada sau la manifestatiile publice? Militant Militant Buna ziua. Am si eu o disputa cu un amic. El imi spune ca statul este unul politienesc in care te filmeaza non-stop pe la orice adunare. Pentru asta, zice el, ... (vezi toată discuția)
3 bocanci de mascat = hematon intercranian = nu recunosc nimic deoarece aveau cagule! cinetecrezi cinetecrezi Am o camera video ascunsa intr-un ceas de perete. In timp unei perchezitii un politist (mascat) mi-a dat 3 picioare in cap. Eu l-am recunoscut pe respectivul ... (vezi toată discuția)
Este permis sa porti un tricou inscriptionat ,,politia'' ? ericcelrosu ericcelrosu Am de ceva vreme un tricou care este negru inscriptionat cu litere albe politia pe spate si pe fata. Cum nu pot upload-a imagini pe aceasta discutie,o sa va ... (vezi toată discuția)