avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1195 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Bună ziua locuiesc la parterul unui bloc de 10 etaje ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Bună ziua locuiesc la parterul unui bloc de 10 etaje deoarece ...

Bună ziua locuiesc la parterul unui bloc de 10 etaje deoarece este frig iarna ma-m decis sa izolez tavanul beciului pe banii mei ulterior am anunțat asociația am prezentat factura și nu dores sa plateasca ceilalți vecini ce e de facut
Cel mai recent răspuns: CHKa , utilizator 13:15, 5 Aprilie 2025
Dar de ce sa plateasca si ceilalti ? ca v-ati marit dvs. confortul ? Ba , daca ati facut lucrarea fara acceptul asociatiei , va pot pretinde sa aduceti proprietatea comuna la starea initiala si sa dati jos izolatia .
Tavanul beciului nu întra la părți comune,doar întreb
Ultima modificare: Sâmbătă, 5 Aprilie 2025
Rew3, utilizator
Tocmai aia e , ca intra … si nu aveati dreptul sa interveniti asupra unei parti comune , decat cu acceptul celorlalti , prin asociatie . Daca ati fi cerut acest accept , e posibil sa-l fi primit , dar cert vi s-ar fi pus in vedere ca , nefiind in interesul sau nevoia proprietarilor - ci doar a dvs. - lucrarea o faceti pe banii dvs. Daca vreti . Daca nu , lasati tavanul beciului asa cum e …
Ultima modificare: Sâmbătă, 5 Aprilie 2025
CHKa, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Izolare apartament prin beci talossmn talossmn Buna seara, supun atentiei dv. urmatorul caz: vecinul de la unul dintre apartam.de la parterul blocului in care locuiesc, doreste sa- si izoleze apartam. ... (vezi toată discuția)
Izolare parter annaliax annaliax Locuiesc la parterul unui bloc cu 10 etaje. Din cauza faptului ca in beciul blocului s-au facut niste lucrari pentru conductele de apa a ramas o spartura la ... (vezi toată discuția)
In urma solicitarii de izolare a beciului ... eryoxyfarkas eryoxyfarkas Buna ziua, as avea nevoie de un sfat. In urma solicitari de izolarea beciului, deoarece noi stam la parter si avem igrasie si umezeala, am fost refuzati de ... (vezi toată discuția)