lukacs 
	    	Utilizator

lukacs 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 burclaudiu	                   

Buna ziua! 
Sunt persoana juridica,am facut un import din CHina,import care a plecat in 3 colete prin FEDEX,e prima si ultima oara prin FexEx. Peste cateva ... (vezi toată discuția)
	                    burclaudiu	                   

Buna ziua! 
Sunt persoana juridica,am facut un import din CHina,import care a plecat in 3 colete prin FEDEX,e prima si ultima oara prin FexEx. Peste cateva ... (vezi toată discuția)

anndreya_eu	                   

Se poate comercializa pe piata din Romania un brand international pentru care exista un importator oficial?
Este vorba de o marca din SUA. Eu achizitionez ... (vezi toată discuția)
	                    anndreya_eu	                   

Se poate comercializa pe piata din Romania un brand international pentru care exista un importator oficial?
Este vorba de o marca din SUA. Eu achizitionez ... (vezi toată discuția)

raluca_baltatanu	                   

Buna ziua! Numele meu este Raluca, iar in randurile de mai jos va voi prezenta o speta des intalnita, insa niciodata explicata de cineva specializat si ... (vezi toată discuția)
	                    raluca_baltatanu	                   

Buna ziua! Numele meu este Raluca, iar in randurile de mai jos va voi prezenta o speta des intalnita, insa niciodata explicata de cineva specializat si ... (vezi toată discuția)