avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 523 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Va rog să mă îndrumati dacă se schimba euro sau ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Va rog să mă îndrumati dacă se schimba euro sau ies din circulație ...

Va rog să mă lndrumati dacă se schimba euro sau ies din circulație pt că am și eu ceva agoniseli pt zile negre euro de 50 și 100 mulțumesc pentru ajutor
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Stați liniștit nu dispare moneda euro.Chiar dacă se retrag din circulație bancnote emise în anumiți ani acestea pot fi schimbate la banca.Ideal ar fi sa nu țineți toti banii cash ci măcar o parte la banca,o parte cash etc.Aveti si varianta sa va păstrați economiile în mai multe valute euro,USD,lire etc.
Ultima modificare: Duminică, 6 Aprilie 2025
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimb valutar - bani falsi MariaT11 MariaT11 Buna ziua, Va scriu pentru a va cere un sfat in urmatoarea situatie: Sunt studenta si pentru anul universitar in curs am primit o bursa Erasmus la o ... (vezi toată discuția)
Bani falsi primiti de la banca lila688678 lila688678 Am primit de la o banca mai multe bancnote de 100 euro.Din cauza ca ei dau putin, am incercat sa schimb la un ,,schimb valutar,, unde mi-au gasit o bancnota ... (vezi toată discuția)
Am economisit. inginerautocad inginerautocad Toata viata am economisit si acum am in casa vreo 70.000 euro cash. Intreb : sunt obligat sa JUSTIFIC acum sau in viitor provenienta lor ?....... si cum ... (vezi toată discuția)