avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1626 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Contribuții 8 ore + 2 ore
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Contribuții 8 ore + 2 ore

Buna ziua! Puteți va rog să mă ajutați cu următoarea problema: Lucrez având un contract de munca pentru 8 ore pe zi, cu 4000 lei salariu net. Intenționez să mă mai angajez la încă o firma cu contract de munca pentru 2 sau 4 ore pe zi, cu salariu proporțional minim pe economie. Intrebarea este dacă aceasta a doua firma mai plătește contribuții la stat pentru salariul meu având în vedere că deja prima firma plateste contribuții. Nu știu dacă sa accept aceasta oferta sau nu. Mulțumesc mult!
Cel mai recent răspuns: GabiDi , utilizator 23:12, 7 Aprilie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Si cea de a doua societate va plati contributiile pentru salariul care vi-l acorda.
Vă mulțumesc!

Cornel Vasile a scris:

Si cea de a doua societate va plati contributiile pentru salariul care vi-l acorda.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Netul 270 ron ByOn ByOn cite ore ar trebui sa am in contractul de munca (la sal minim pe economie)pt. ca netul sa fie 270 ron?tinind cont de faptul ca sint intretinator de ... (vezi toată discuția)
personal sri lanka amiali amiali Bună ziua! Am o speță la care am nevoie de sprijinul dvs. Firma din România cu activitate horeca și construcții, angajează personal din Sri Lanka. ... (vezi toată discuția)
Salariul minim pe economie LaviniaFlorentina LaviniaFlorentina Buna ziua! Multumesc inca o data pentru raspunsurile si lamuririle legate de clauza contractuala. Voiam sa va mai intreb cat este salariul minim pe economie ... (vezi toată discuția)