avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1397 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Daca am terminat facultatea inanul 2004, cu diploma ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Daca am terminat facultatea inanul 2004, cu diploma elibetata ...

Daca am terminat facultatea inanul 2004, cu diploma elibetata in aprile 2006, facultate de 4 ani, de litere, cea din naintea celei Bologna, pot sa echivalez studiile cu diploma de master? Adica sa echivalez cele doua forme de studii, cel de 4 ani cu cel bolignian? Intentionez sa ka scriu la doctorat, iar studiile mele , cele se 4 ani, includ si specialuzarea , cea pe care o da acum masterul, pt studiile boligna....
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:42, 8 Aprilie 2025
Diplomele absolvenților de învățământ superior sunt recunoscute și oferă drepturi în condițiile stabilite de legislația în vigoare la data obținerii actului de finalizare a studiilor.

Diplomele absolvenților de învățământ superior cu durata de 5-6 ani sunt de drept echivalente cu diplomele de master.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Doresc sa imi echivalez studiile universitare /sa recunosc diploma ... AMBudeanu AMBudeanu Doresc sa imi echivalez studiile universitare /sa recunosc diploma de licenta din Romania in Portugalia. Si nu stiu daca trebuie sa incadrez diploma de ... (vezi toată discuția)
Echivalare diplome de studii superioare, pentru absolventii din 1989 sau 1990 meteaaurelia meteaaurelia Studiile de lunga durata de pe vremea comunista cu ce sunt echivalente in anul 2010? Daca o persoana care este absolventa a Institutului Politehnic Cluj,5 ... (vezi toată discuția)
Echivalarea diplomelor de studii superioare (absolventi pina in 1989) Metea Eleonora Metea Eleonora Am absolvit in anul 1989 studiile superioare ale Facultatii de Automatizari si calculatore Cluj, ingineri, cursuri seral, durata de 6 ani.( asa era atunci, nu ... (vezi toată discuția)