avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 955 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Magazinul nostru folosește un cântar de tipul ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Magazinul nostru folosește un cântar de tipul OAP-15-MP, destul ...

Magazinul nostru folosește un cântar de tipul OAP-15-MP, destul de învechit, dar funcțional. Cântarul afișează zecimale ale măsurătorii de masă, are opțiunea de introducere a prețului/kg și afișează prețul calculat, dar îl aproximează la numere întregi - nu afișează zecimale. Din acest motiv, aparent, nu poate fi omologat.
Parcă nu îmi vine să cred. La o adică, aș putea să acopăr afișajele de preț și să folosesc cântarul, așa cum se folosește de altfel, doar pt. a cântări, iar prețul să fie determinat cu alt mijloc de calcul.
Ați putea să mă direcționați spre legea care reglementează acest aspect?

Numai bine
Ionuț

Alte discuții în legătură

Cadouri oferite clientilor cu materiale publicitare andabej andabej Concret, asa cum probabil fac toti, de sarbatori se ofera clientilor cate un pix, agenda, ceas etc. care contine logo-ul si sigla firmei care le ofera. ... (vezi toată discuția)
Mie imi plac problemele de logica. tie? luiza2008 luiza2008 Intr-un cos sunt 14 Kg de mere. Avem o balanta si o greutate de 2 Kg. Cum facem pentru a masura 3 Kg de mere numai din doua cantariri ? Se dau 2 ... (vezi toată discuția)
Succesiune dupa tata mihaela_badea mihaela_badea Buna ziua, Am o problema pe care as dori sa o lamuresc... In 2009 tata a mostenit casa parinteasca dupa decesul mamei sale, fiind singurul mostenitor de ... (vezi toată discuția)