avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 905 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Am făcut o cerere de grațiere individuală pe 25 ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Am făcut o cerere de grațiere individuală pe 25 februarie ...

Am făcut o cerere de grațiere individuală pe 25 februarie , cu confirmare de primire pe data menționată. În cat timp primesc răspuns ? Este un termen ? Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Scump_mihaela , utilizator 11:17, 9 Aprilie 2025
Catre cine ati facut cerere de gratiere individuala ? ca doar Presedintele Romaniei o poate da . De exemplu , fostul presedinte a spus clar , la inceputul primului sau mandat , ca el nu va acorda nici o gratiere in mandatele lui , si chiar s-a tinut de cuvant .
Ultima modificare: Marți, 8 Aprilie 2025
CHKa, utilizator
Nu știam ca se poate face cerere de grațiere individuală și în altă parte, decât la președinte , evident. Întrebarea era alta, dacă cineva a făcut cererea și în cat timp a primit răspuns, sau dacă e un termen limită pentru aceasta. Mulțumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme de comunicare cu avocatul ales roshcata roshcata Buna ziua, am nevoie de un sfat, va rog, sa inteleg ce se intampla. Anul trecut in septembrie am contactat un avocat in vederea recuperarii taxei auto. am ... (vezi toată discuția)
Gratiere individuala teona11 teona11 in cat timp se obtine un raspuns la o cerere de gratiere individuala? cat poate dura pana se primeste un raspuns de la Presedinte? multumesc anticipat. (vezi toată discuția)
Eliberare din inchisori condamnati cu pedepse mai mici de 3 ani? IOANA1972 IOANA1972 spuneti mi va rog, din ianuarie se zvoneste ca se vor elibera condamnatii din inchisori care au pedeapsa pana in 3ani, este adevarat? (vezi toată discuția)