avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1385 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Am fost în sarcină de risc ..la 28 de săptămâni ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Am fost în sarcină de risc ..la 28 de săptămâni am născut ...

Am fost în sarcină de risc ..la 28 de săptămâni am născut un copil mort prin cezariană ..la cat medical am dreptul
Cel mai recent răspuns: CHKa , utilizator 13:54, 8 Aprilie 2025
La concediul de lauzie , 42 zile de la nastere .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procedura de externare in cazul unei nasteri prin cezariana de urgenta la 28 saptamani cu copil decedat ulterior bran2015 bran2015 ce trebuie sa contina biletul de externare al unei mamici care a nascut prin cezariana un fat viu de 28 saptamani care a decedat ulterior (vezi toată discuția)
Concediu lauzie da sau nu? ContSters107933 ContSters107933 Subsemnata, Munteanu Elena Laura, domiciliata in Iasi, va prezint urmatoarea situatie: - in seara zilei de 09.09.2009 (la 27 de saptamani de sarcina) in urma ... (vezi toată discuția)
Concediu postnatal 42 zile tinaa tinaa buna ziua , va rog sa ma ajutati cu o lamurire . sunt insarcinata in 32 saptamani si 3 zile iar data probabila a nasterii, la ultima ecografie , este intre 13 ... (vezi toată discuția)