avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 795 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cerere acces Dosar Electronic Tribunalul Bucuresti
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Cerere acces Dosar Electronic Tribunalul Bucuresti

Vi s-a intamplat sa asteptati mai multe zile sa primiti mail-ul de acces dupa ce ati trimis cererea de acces la dosarul electronic catre Tribunalul Bucuresti ?
Am facut de 4 zile cererea la registratura, folosind adresa de email unde am depus si restul documentelor, insotita de cartea de identitate, si nu am primit raspuns. Am trimis vreo 3 mail-uri si degeaba.
Cand am facut cerere la Jud. S3, am primit a 2a zi acces.
Multumesc !
Ultima modificare: Marți, 8 Aprilie 2025
user11av, utilizator
Cel mai recent răspuns: user11av , utilizator 20:36, 8 Aprilie 2025
Se întâmplă frecvent,stați liniștit.Sistemul este greoi în alte zone din tara funcționează alte variante,odată cu citația se comunica o parola care permite accesul și poate fi folosita de mai multe ori,nu varianta aceasta cu logare și generare de parola la fiecare utilizare..
Multumesc pentru raspuns ! Aveti idee cat ar putea dura de mult ? Instanta mi-a zis sa urmaresc acolo aparitia unei facturi pe care sa o achit si sa trimit dovada platii. Numai ca, surpriza, astept de 4 zile accesul...daca as stii ca se rezolva intr-o saptamana nu m-as mai agita.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme de securitate avocatnet!? MIHAI GRIGORE MIHAI GRIGORE Astazi am intampinat o problema care mi s-a parut de-a dreptul incredibila! Incerc sa intru pe contul meu (MIHAI GRIGORE) cu parola mea si mi se spune user ... (vezi toată discuția)
Santaj informatic/date furate/imi cere bani DoruD DoruD Buna ziua Am primit un mail (in folderul Spam) de la un individ care sustine ca a instalat un malware pe un site pentru adulti , ca eu am accesat situl si el ... (vezi toată discuția)
O alta problema..destul de ciudata!! mihaela23 mihaela23 Exista o mica problema...si sper din suflet sa o puteti rezolva,acest cont mihaela23 este folosit de 2 persoane diferite cu email-uri diferite.....eu normal am ... (vezi toată discuția)